9. prosinca 2016.

Proizvodi koji me nisu baš oduševili #7

Hi, dragi moji

Danas ću Vam pisati o proizvodima koji me nisu baš oduševili.
Na mom popisu su se našli: Dior sjajilo za povećanje usana ( Lip Beautyfier), L' oréal maskara miss manga i Bourjois air mat tekući puder .






Krenut ću prvo od proizvoda koji me najviše razočarao.

CHRISTIAN DIOR

Lip Beautyfier - to je prozirno sjajilo za povećanje usana, makar što se mene tiče ne radi apsolutno ništa, osim što pecka usne ( to je valjda tako kod svih proizvoda za povećanje usana - nisam imala priliku ni želju isprobavati druga tako da ne mogu sa sigurnošću reći da li je to točno, ali čula sam da uglavnom takvi proizvodi imaju to neko peckanje po mentolu). Usne su nakon nanošenja ljepljive i taj dio mu daje najveći minus kod mene. Ne volim da mi se usne lijepe nakon nanošenja sjajila. Dobra strana mu je što se lijepo sjaji i što ima ok četkicu za nanošenje proizvoda.







L´OREAL PARIS

Mega volume miss manga - maskara ima četkicu  koja se sužava prema vrhu i omogućava dosezanje najmanjih trepavica u kutu oka, štapić na kojem je četkica pričvršćena je fleksibilan, to su neke stvarčice koje su mi se svidjele. Iskreno sa ovom maskarom ni sama ne znam na čemu sam. U početku sam bila jako razočarana jer kao novi proizvod ostavljala mi je dosta proizvoda na trepavicama i sljepljivala ih i zbog toga je dobila prvi minus kod mene. Mislim da su za moje trepavice bolje silikonske četkice što sa ovom nije slučaj. Nakon nekog vremena kada se maskara malo posušila nanošenje je postalo bolje, ali sada mi se zna dešavati da mi se  preslika ispod oka makar ne šminkam donje trepavice sa njom. I između ostaloga dosta se teško skida.
Inače jako volim L'OREAL maskare i uglavnom njih stalno kupujem isprobala sam ih stvarno dosta
(Volume million lashes, L'Oreal telescopic false lash, volume shocking, False lash wings-najdraža...možda se našla još koja koje se sada ne mogu ni sjetiti jer  kroz vrijeme koje se šminkam koristim samo njihove maskare, možda je zalutala koja Max Factor, Collistar, Lancôme, ali uglavnom sam vjerna L'orealu) i zbog toga sam nekako još više razočarana i neću isprobavati druge maskare iz te linije Miss manga black angel, miss Hippie, makar moram priznati da me zainteresirala miss manga punky zbog silikonske četkice. Makar vjerujem da ču dalje igrati na sigurno i isprobati  False lash wings intenza.









BOURJOIS PARIS

Air mat - tekući puder za koji sam pročitala puno dobrih recenzija i odlučila ga isprobati. Možda ovo nezadovoljstvo moje ne oduševljenje proizvodom nije toliko do proizvoda koliko do toga da baš u potpunosti ne odgovara mom tipu kože. Godinama sam vjerovala da imam masnu kožu i kupovala proizvode za taj tip kože dok nisam napravila mali Yves Rocher  test i otkrila da mi je koža mješovita do masna, te možda i pomalo dehidrirana. Tako da mislim da je možda ovaj puder malo pretežak za moju kožu. Kada ga nanesem vide mi se suhe ljuskice na nekim dijelovima kože bez obzira što je koža prije namazana kremom i pripremljena za nanošenje pudera. Brzo se upija u kožu tako da mi se teško razmazuje, a i malo sam izgleda fulala sa nijansom 02 vanilla tako da mi lice izgleda još malo svijetlije nego što je. Inače puder mi ima prekrasan miris, što bi isto nekima sa osjetljivijim nosom moglo zasmetati jer je možda malo intenzivan za lice. Ja sam sa njegovim izgledom zadovoljna kada mi se malo upije na licu nakon što odstoji neko kraće vrijeme jer se onda više one ljuskice što sam spomenula ne vide. Srednje je prekrivne moći ali može se nadograditi. Dolazi u pakiranju od 30 ml u plastičnoj tubici. Željela bi isprobati Bourjois Radiance puder jer vjerujem da bi bolje odgovarao mom tipu kože.






Pišite mi što vi mislite o ovim proizvodima?
Da li ste isprobali koji od njih?

Pozdrav i pusa do sljedećeg čitanja

Voli Vas Beauty & fashion













4 komentara:

  1. Da. Imala sam Bourjois Air Mat. 02 nijansa. Ali mi je pretaman. Po ljeti mi je bio ok. Al zimi nikako pa sam ga proslijedila dalje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je malo presvijetli, izgledam blijedo kad ga stavim na lice, a i inače nemam neku tamnu put, više nešto krem nijanse. Makar čak mi nijansa nije ni predstavljala preveliki problem jer preko uvijek nanesem puder u kamenu i rumenilo tako da se sve to da popravit. Više me živcira što mora malo odstajati na licu da dobije ok izgled. kao što sam i napomenula vjerujem da je to više zbog mog mješovitog tipa kože, nego zbog proizvoda. vjerujem da više odgovara djevojkama, ženama sa baš izrazito masnom kožom. Ja sam nekako u zadnje vrijeme najzadovoljnija BB kremama za svaki dan, ali željela bi imati neki puder za neki izlazak ili nešto gdje je potrebna duža postojanost.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam probala niti jedan proizvod od ovih, ali generalno sam gotovo svim loreal maskarama bila nezadovoljna. Ovaj puder sam prije imala u planu kupiti, no vise manje su sve recenzije negativne pa sam odustala.
    Lagan puder, koji je postojan, idealan za suhu kozu a na masnoj savrsen - mac face&body 👍 ja imam masnu kozu, i kad ga nanosim prstima to je savrsenstvo od pudera. Postojan cijeli dan, ne osjecas ga,a ako je potrebno mozes ga u 10 slojeva valjda dogradjivati bez da izgleda lose. Tople preporuke za njega. U jednom sloju ne prekriva nista, ali kazem, nadogradjuje se bez problema 😉

    OdgovoriIzbriši