2. listopada 2018.

Lush Event #77

Dragi moji kozmetoljubci imala sam priliku prisustvovati Lush Eventu ( Lush Christmas & Halloween Launch party)  povodom predstavljanja novih proizvoda ususret Božiću.
Lush je zbilja malo uranio da nas uvede u to božićno raspoloženje, ali za dobre stvari nikad nije niti prerano niti previše kasno.
Već dugo sam veliki ljubitelj Lush proizvoda te sam bila baš sretna što sam dobila poziv da posjetim njihovu prodavaonicu u Arena centru.
Onima koji još nisu upoznati sa Lushom napisati ću par osnovnih informacija.
U svibnju 1995 g. službeno su lansirani prvi svježi proizvodi tvrtke Lush.
Sjedište im je u Engleskoj, a prvi dućan u Hrvatskoj je otvoren 1996. u Petrinjskoj 4 koja je moja najdraža Lush prodavaonica.







Lush vjeruje u izradu svojih proizvoda sa visokokvalitetnim esencijama eteričnih ulja iz organskog uzgoja, svoje proizvode ne testiraju na životinjama. Svi proizvodi su ručno rađeni te je na svakom pakiranju naljepnica sa osobom imena koja je proizvod izradila.
Svojim donacijama od kupnje pojedinih proizvoda pomažu određenim organizacijama koja rade na područjima zaštite okoliša, zaštite životinja, ljudska prava.
Nešto o Charity Pot donacijama možete pročitati na službenoj Lush stranici .
Trenutno iz Charity Pot proizvoda svojom kupnjom pomažete vatrogascima te udruzi Prava šapa.

Pročitaj više >>

Ljubazni i nadasve educirani prodavači proveli su nas po prodavaonici i objašnjavali nam o pojedinim proizvodima.
Jedan od Lush noviteta su gelovi za tuširanje bez ambalaže koji traju čak do 3x duže od običnih tekućih gelova za tuširanje.
  U ponudi su još i žele gelovi za tuširanje, regeneratori za tijelo bez ambalaže te klasični tekući gelovi za tuširanje.
Osim proizvoda za tuširanje Lush ima proizvode za njegu kože lica i tijela, dezodorane u prahu, tabletice za pranje zubi ..., a cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje .






Još jedna zanimljivost iz Lusha koja dodatno pokazuje da se Lush brine o očuvanju prirode je i ta što se njihova crna pakiranje te čepovi bočica mogu reciklirati.
Lush čak izrađuje i marame Knot  Wrap od reciklirane ambalaže koje su jako zgodne za zamotavanje poklona. Inspirirane su japanskom tradicijom Furoshiki - umjetnost omatanja predmeta u tkanine.
Zgodno je i priča o tome da vi također možete maramu koju ste dobili na poklon darovati dalje i tako ona putuje od prijatelja do prijatelja, a time automatski štedimo na papiru i dodatnoj ambalaži za zamatanje te na taj način pomažemo u očuvanju prirode jer smanjujemo otpad.
Kupnjom Knot Wrap marama i torbi od recikliranog materijala  ujedino se pomaže i ženama u nerazvijenim zemljama koje ih izrađuju kako bi se školovale te im se olakšao život. 






Kada uđete u Lush trgovinu osim prekrasnog pogleda na njihove proizvode koji podsjećaju na raznorazne slatkiše, osvojit će Vas i predivan miris.
U širokoj ponudi proizvoda vrlo se teško odlučiti što kupiti. Ako imate neki problem sa kožom ili kosom prodavači će Vas uputiti što bi bilo najbolje za Vas i detaljno Vam objasniti o kakvim se sastojcima radi u pojedinom proizvodu.










U slučaju da kupujete poklone osim što možete sami kombinirati proizvode i zamotati ih u Knot Wrap maramu, imate i veliki izbor već zamotanih poklona. Na svakoj kartici piše koji se proizvodi nalaze spremljeni u kutiji tako da izbor možete prilagoditi potrebama osobe kojoj ga poklanjate.



Već sam ranije pisala o nekim proizvodima koje sam koristila iz Lusha pa slobodno škicnite post ako Vas interesira .



Da li ste se već susreli sa Lush proizvodima?
Da li bi željeli isprobati nešto iz njihove bogate ponude?




👄 do slijedećeg posta
❤ Vas Beauty & fashion







Nema komentara:

Objavi komentar