31. siječnja 2017.

L´Oréal FALSE LASH INTENZA WINGS # 6

Pozdrav dragi moji danas ću Vam pisati o maskari koja me osvojila na prvu trepavicu. Riječ je o LÓréal false lash intenza wings maskari. Doduše već sam prije imala L´Oréal wings maskaru pa sam znala otprilike što mogu očekivati i nisam se prevarila.










Maskara je kremasta, ima plastičnu četkicu sa puno malih češljića koji razdvajaju trepavice i ne lijepe ih.
Ne ostavlja grudice na trepavicama i ne nanosi previše proizvoda. Moje trepavice nakon nanošenja izgledaju gušće i produžene. Intenza je poboljšana formula sa mat pigmentima koja trepavicama daje volumen.







Maskara je dostupa u količini od 7 ml, a cijena joj je oko 98 kn u DM-u.

Bez maskare



Maskara na jednom oku


Jedan sloj maskare



Dva sloja maskare


Mislim da nakon ovoga više neću previše eksperimentirati sa maskarama, makar sam čula dobre komentare i za Maybelline maskare.

Najviše mi se sviđa što se ova maskara ne razmazuje, ne lijepi trepavice i što odmah ne izvuče previše proizvoda. Na fotkama su trepavice bez prethodnog uvijanja , sa uvijanjem ova maskara daje još bolji efekt.




Pozdrav do slijedećeg posta

Pišite mi svoje favorite maskara

Voli Vas Beauty & fashion   👄 👄 👄 👄 👄


* slikano Samsung Galaxy Grand Neo Plus mobitelom

4 komentara:

  1. Uzela sam ju, al prvo testiram telescopic. Nemam generalno love odnos s loreal maskarama, bas ih godinama nisam kupila.. nadam se da ce i meni biti dobra. Od maybellinea probaj rozu sensational, odlicna je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj post je nastao isključivo zbog tebe, jer si rekla da te baš zanima ta maskara. I ja se nadam da će ti se svidjeti. Imala sam davnih dana telescopic i bila mi je ok, jedino mi se čini da mi se dosta brzo posušila, i inače mi se čini da se njihove maskare brzo posuše, osim miss manga, koristim ju već godinu dana i nikako ju potrošit, a kao što sam već pisala nije mi baš nešto.

      Izbriši
  2. odlična je, odlična maskara.
    imala sam je i bila sam zadovoljna njome.
    ANETA

    OdgovoriIzbriši