9. svibnja 2017.

Oriflame - tretman lica i mali GIWEAWAY #23

Dragi moji kozmetoljubci, danas ću Vam napisati jedan post o mojem iskustvu na tretmanu lica u Oriflamu. Oni koji ne znaju Oriflame je tvrtka sa sjedištem u Švedskoj, osnovala su ju dva brata Robert af Jochnick i  Jonas af Jochnik. Tvrtka Oriflame  nedavno je proslavila svoj 50. rođendan.
Na FB stranici Lijepa i prirodna by Oriflame Ivančica osvojila sam tretman lica o kojem ću Vam pisati u ovom postu. Imala sam mogućnost na tretman povesti i prijateljicu , pa je to bilo jedno pravo žensko druženje.







Prije svega moram reći da je tretman bio iznimno ugodan u trajanju od 60 min.. Sastojao se od testiranja kože kako bi se znalo odrediti koju vrstu maske ćemo staviti na lice. Testiranje je pokazalo da mi je koža na obrazima pomalo suha ( vjerojatno uslijed korištenja LRP effaclar proizvoda i mog premalog unosa tekućine u organizam), tako da smo odabrali masku za suhu kožu na bazi zobi. Prije same maske koža mi je očišćena Skin Pro aparatom i gelom za čišćenje kože u trajanju od 1 min.  Postupak sa Skin Pro aparatom ponovljen je i sa  nježnim pilingom. Skin Pro aparat je četkica koja kružnim pokretima čisti lice. Programirana je da čišćenje obavi u trajanju od 1 min. kako ne bi previše "izribali" lice. u slučaju da mislite da Vam je potrebno još dodatno čišćenje možete ga ponovno pokrenuti.  Sama četkica je mekana i nježna za kožu, te svojim pokretima radi laganu masažu lica.







Nakon maske došlo je na red toniziranje lica kako bi mu se vratila vlažnost i elastičnost te serum. Serum nanosimo na kožu kako bi se sama krema koju ćemo kasnije nanijeti bolje upila i stopila sa kožom te da sačuvamo njenu vlažnost. Prije završne kreme nanijeli smo kremu za područje oko očiju zbog osjetljivosti samog područja. koža oko očiju je osjetljiva i tanka, tako da zahtjeva još dodatnu njegu. Za sam kraj na red je došlo  nanošenje dnevne kreme uz ugodnu masažu lica.

 S obzirom da sam na pragu 40-te mogla sam izabrati njegu između NovaAge Ecollagen koja se preporučuje za žene 30+ ili NovaAge  Ultimate Lift za žene 40+. Ja sam se odlučila za liniju Ultimate Lift jer sam nekako bliža 40 - im.
NovaAge Ultimate Lift set je linija proizvoda dizajnirana tako da koži daje elasticitet i punoću.
Set za njegu sadrži : mlijeko za čišćenje, tonizirajući losion, kremu za područje oko očiju, serum, dnevnu i noćnu kremu. Trenutno  akcija u katalogu za mjesec svibanj uz kupnju cijelog seta Skin Pro uređaj za 99,00 kn. Kreme su napravljene na prirodnoj bazi, sadrže matične stanice biljaka. Osobno sam nakon nanošenja na obrazima gdje mi je suša koža osjetila lagano peckanje koje je prošlo kroz 2-3 min. Ljubazna djelatnica mi je objasnila da je to normalna pojava u slučaju ako inače ne koristite proizvode na toj bazi. Inače cijela linija ima prekrasan i nježan miris, baš opuštajući. Koža nakon tretmana je izgledala zategnutija i mekana. Neke veći učinci trebali bi se vidjeti kod dužeg korištenja ove linije.
  Nova Age sadrži još liniju True Perfection za namijenjenu koži 20 + ,  te Time Restore namijenjenu koži 50 +.










Ovim putem se zahvaljujem stranici Lijepa i prirodna by Oriflame Ivančica na ugodnom iskustvu, ljubaznosti i pruženim informacijama o proizvodima te malim tester pakiranjima kremica kako bi kod kuće još mogla dodatno testirati ove proizvode..

Oriflam je bio darežljiv te mi je dao mogućnost da nekome od svojih čitateljica poklonim POKLON BON za tretman lica u vrijednosti 150 kn.

Neću postavljati nikakve uvijete već prvih 5 djevojaka, žena koje ostave komentar ovdje na blogu ili na mojoj fb stranici ispod ovog posta  do 31.5.2017., da  žele isprobati ovakav jedan tretman šaljem  poklon bon.
Možda bi bilo najbolje da se jave cure iz Zagreba kako bi se javile djelatnici Oriflama sa stranice Lijepa i prirodna by Oriflame Ivančica oko dogovora  termina. U slučaju da ste iz nekih drugih gradova također se možete javiti ako imate nekog svog Oriflame posrednika koji bi Vas mogao uputiti kada se održavaju tretmani u Vašem gradu.
Curke koje ostave komentar neka mi se jave u inbox FB stranice Beauty & fashion kako bi mi ostavile podatke da im mogu poslati bon.








Da li ste koristile neke Oriflame proizvode i kako Vam se sviđaju?
Imate li neke Oriflame favorite?






4 komentara:

  1. Super nagradica bilo bi ju dobro osvojiti ��

    OdgovoriIzbriši
  2. Osvojila si :) @Lux Lucis javi mi se u inbox na mojoj fb stranici Beauty & fashion ( @beautyfashionbf2) kako bi mi ostavila podatke da ti mogu poslati bon

    OdgovoriIzbriši
  3. Super nagradna, jos aktualna, proslijedila bi bon sestri, da ju obradujem nakon rokova? :D

    OdgovoriIzbriši