30. kolovoza 2017.

Catrice ICONails gel Lacquer # 36

Dragi moji kozmetoljubci, vidim da je moj post o Avon Mark laku za nokte pobudio vaše veliko zanimanje, kao i post o mom prvom iskustvu sa trajnim lakom tako da zaključujem da volite čitati postove o lakovima i noktima. Iako nisam neki stručnjak u manikuri kao neke moje blogokolegice npr. ( Little Things by Mala Palčica, Sura Dencer Beauty Blog ) volim imati lijepe i uredno nalakirane nokte.  S obzirom da sam majka, trojice dječaka i uz supruga moj posao je učestalo čišćenje i pranje. Iako imam perilicu posuđa, dosta perem suđe i ručno te mi je zbog toga potreban jedan dugotrajan lak, koji se neće oljuštiti i izgledati neuredno već drugi dan.
Iz tog razloga sam stalno u potrazi za dobrim i kvalitetnim lakovima.
U Tester boxu za srpanj došao je Catrice ICONails gel Lacquer u nijansi 05 It´s All That Red.
Moram priznati da sam u početku bila jako skeptična jer sam isprobala već Catrice Luxury Nudes moire shine lak  sa kojim baš i nisam bila zadovoljna, a spomenula sag ga u ovom postu. Za razliku od njega Catrice ICONails  gel Lacquer me naprosto oduševio.
Lak je obogaćen acai uljem formula osigurava gel sjajni završetak zahvaljujući GLOSS SEAL tehnologiji.
 Proizvođač obećava trajnost do 7 dana bez nanošenja nadlaka za dužu trajnost.
 No to ipak nije baš tako, na rukama se počeo skidati nakon 4-5 dana ( bez nadlaka za dužu postojanost). Što se tiče laka na nogama izdržao je ljetovanje od 12 dana bez ikakvih popravaka.
Svakako ću nabaviti još koju nijansu ovog laka jer crveni lak nosim samo za neke prilike i nije u čestoj upotrebi.
U slučaju da ste i Vi u potrazi za dugotrajnijim lakovima ovaj ima moju toplu preporuku.
Sada vas prepuštam da uživate u fotkicama.
Da li ste isprobali koju Catrice ICONails nijansu?
Koji su Vaši dojmovi?
Da li dijelite isto oduševljenje kao i ja?


❤  Vas Beauty & fashion

2 komentara:

  1. Meni su odlični ti lakovi, doduše imam ih dva, a jedan je crveni kao i tvoj :) Meni izdrže puna četiri dana i to mi je odlično, posebno jer često perem ruke zbog bebe i ostali lakovi se počnu nakon jednog dana skidati na vrhu nokta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se negdje 3 dan lagano skine uz gornji rub nokta, ali to se može nadograditi da i dalje lijepo izgleda. Također imam dosta ruke u vodi i dazna ribanja po kući 😊. Ovaj lak s obzirom da je crvena boja me iznenadio svojom trajnošću, inaće isto kao i tebi mi se lakovi počinjuskidati već drugi dan, ako ne i isti. Vjerujem da bi ovaj lak uz upotrebu zaštitnog sloja dao još bolje rezultate. Probala bi još neku nijansu makar sam pročitala da ne traju baš sve boje isto.

      Izbriši