8. listopada 2017.

ELFS FASHION SHOW & theBalm # 42

Dragi moji kozmetoljubci i svi oni koji se tako osjećaju , 05.10.2017., prisustvovala sam jednom modnom događanju na Zagrebačkom velesajmu. Radi se o reviji modnog dvojca Elfs koji čine Aleksandar Šekuljica i Ivica Tandarić. Revija je inače humanitarnog karaktera te Elfs u suradnji sa RTL -ovom udrugom pomaže djeci. Elfsi  su poznati brand koji odiše razigranom modom za mlade urbane ljude, ali i prave dame. U njihovim kolekcijama može se pronaći od maskica za mobitele, tenisica, torbi, do predivnih elegantnih haljina... Svatko može pronaći nešto što će mu se svidjeti u njihovoj kolekciji.








Zahvaljujući nagradnoj igri na theBalm instagram profilu dobila sam priliku prisustvovati ovom događaju i još puno više od toga. Čim sam stigla upoznala sam PR agenticu theBalma  koja me je uputila na šminkanje u backstage.

theBalm mi je priuštio profesionalno šminkanje sa njihovim proizvodima sa kojim sam bila jako zadovoljna. Iako su vizažistice imale puno posla oko modela, ipak su me ljubazno i sa strpljnjem lijepo uredile. Tako sam dobila priliku isprobati i neke theBalm proizvode koje do sada nisam isprobavala. Najviše mi se svidio tekući ruž  Meet Matt Hughes u  nijansi  Charismatic koji je bio jako postojan i ugodan na usnama.
Nakon šminkanja družila sam se sa drugom dobitnicom nagrade, dragom Kristijanom sa bloga Šminkoholičarke koju sam ovom prilikom upoznala, te  theBalm ekipom do početka revije.

*slika preuzeta sa theBalm FB stranice


Dok smo čekali početak uživali smo u isprobavanju  ukusnih koktela sa Hendrick´s Ginom.  Izabrali smo Cherry tonik za još više ženstvenosti :).
  
Elfsi imaju i svoje aparate za kavu koji su naprosto neodoljivi. Voljela bi ga imati kao ukras u kuhinji iako nisam preveliki kavoljubac. Miris Elfs kave je  stvarno poseban, nekako po karameli, a cure kažu da je i  ukusna.
Ovo je theBalm kutak sa proizvodima čija me ambalaža obara sa nogu.  Volim taj retro štih tako da su me kutijice osvojile na prvu kao i theBalm primer o kojem sam pisala ovdje.
Smjestili smo se u prvom redu, a na svakom sjedalu nas je dočelala i Elfs vrečica sa prigodnim poklonima koji su potrebni svakoj ženi.
(Elfs  kava, Jana kolagen beauty voda, Higijenski ulošci i papirnate maramice We Care TetaVioleta, omekšivać za rublje također Teta Violeta, Labellino, Cosmopolitan uz koji se dobio i essence proizvod, te naravno i theBalm proizvodi.)
Kod mene su se našla dva Bahama Mama  bronzer i Sexy Mama anti-shine ,translucent puder jer mi je jedan dodatno poklonila theBalm PR agentica te joj se ovom prilikom još jednom zahvaljujem i veselim se isprobavanju.




Reviju je otvorila Zdenka Kovačiček sa pjesmom Frka u obradi grupe Nippleleople.  Prenosim Vam kratke isječke revije za jesen/zimu 2017. pod nazivom " Wild Flower". Kolekcija  sadrži puno haljina,kombinezona, a jedan od noviteta su ženska odjela koja su se meni najviše svidjela. Osim odjeće Elfi su predstavili  jakne, kapute, cipele. Glavne boje kolekcije su crna, bordo i zlatni detalji.  Za više informacija  posjetite Elfs FB ili web stranicu.

















Ovo prilikom bi se htjela zahvaliti theBalmu na ugodno provedenoj večeri i na jednom prekrasnom druženju.



Kako vam se sviđa ovaj event kroz moje oči?
Pusa do sljedećeg posta
Voli Vas Beauty& fashion

2 komentara:

  1. Obožavam ELFS i moram ti priznati bih rado da sam imala priliku biti tamo sa vama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaju dobre kreacije, od sportskih i mladenačkih, elegantnih nosivih za neka ne toliko obavezna druženja, pa skroz do finih haljina za neke posebne prilike. Meni su se najviše svidjele jakne i kaputi i odjelo jer sam tu nekako pronašla svoj stil, i neki sportskiji komadi. bila je jedna crna, pliš majica sa macom premedena. Haljine su mi isto jako lijepe posebno sam bacila oko na crne sa zlatnom kombinacijom.

      Izbriši