17. studenoga 2017.

1. BLOGOROĐENDAN i DARIVANJE !!!! # 48

Dragi moji kozmetoljubci i svi oni koji se tako osjećaju, danas Vas pozdravljam sa posebnim uzbuđenjem. Naime moja mala bebica blog danas  slavi svoj prvi rođendan. 18.11.2016. izišao je prvi post u kojem sam Vam se ukratko  predsavila.



* slika preuzeta sa interneta


Ovom prilikom željela bih se zahvaliti svima koji me prate što ovdje na blogu što na mojim drugim društevenim mrežamo koje koristim Facebook i Instagram. Moram priznati da je ovaj put korak po korak krenuo baš od Facebook stranice, a kasnije se samo malo po malo počeo širiti i na blog te instagram. Iako sma još uvijek mali bloger  nadam se da ste u mojim postovima pronašli nešto zanimljivo i korisno. Nadam se da se družimo i dalje, a kako bi ovo slavlje bilo još veće želim sa Vama podijeliti jedan mali paketić.







PREVILA NAGRADNE IGRE:



1. Like na sliku na FB ispod ove objave
2. Taggirajte prijateljice koje bi voljele zaigrati nagradnu igru
3. Po želji možete me zapratiti na Facebooku ,instagramu i pratiti me ovdje na blogu
4. Po želji možete podijeliti ovu objavu javno na svom profilu
( 3. i 4. nisu uvijeti za sudjelovati u nagradnoj igri )
5. Darivanje vrijedi samo za Hrvatsku

Dobitnicu ću objaviti najkasnije par dana nakon završetka nagradne igre na svojoj FB stranici, te ću ju moliti da mi se javi najkasnije u roku od 7 dana od proglašenja.
Nagradna igra traje do 25.11.2017.

* Ova nagradna igra nije financirana od strane nikakvog sponzora, te nitko nema veze sa njenom organizacijom osim mene osobno.





Sretno svima !!!!

Voli Vas Beauty & fashion



Broj komentara: 12: