3. studenoga 2017.

theBalm Sexy Mama & Bahama Mama #47

Dragi moji kozmetoljubci, oni koji me prate znaju da sam nedavno posjetila ELFS reviju  (zahvaljujući nagradnoj igri na theBalm instagram profilu), oni koji su propustili post mogu pročitati ovdje. Sa revije sam kući ponijela i dva theBalm proizvoda o kojima ste vjerujem imali puno prilike čitati, ali i ja ću Vam donijeti svoje dojmove jer jednostavno mislim da ih ovi proizvodi i zaslužuju.
Radi se o theBalm Sexi Mama transculent puderu i Bahama Mama bronzeru.




Proizvodi dolaze u kartonskoj retro ambalaži (po kojoj je theBalm i poznat), koja se zatvara na magnet . Iako osobno ne nosim retro niti pin up look jako sam veliki obožavatelji, definitivno sam rođena u krivo vrijeme :). S obzirom da su ovo tester pakiranja nisu došla u dodatnom kartonskom omotu koji inaće dobijete kod kupnje kako bih se proizvod još dodatno zaštitio. Iako ambalaža mi izgleda dovoljno čvrsta kao i magnet pa smatram da se ne bi otvorila u torbici, ali nisam isprobala još takvo nošenje. Unutra same ambalaže nalazi se ogledalce što mi se čini jako zgodno i praktično. Sami proizvodi dolaze u količini od 7,08 g a cijena im je oko 150 kn.

theBalm Sexy Mama  je translucent puder za spriječavanje sjaja. S obzirom na moj mješoviti do masni tip kože stalno sam u potrazi za dobrim proizvodima koji će spriječiti  ili barem odgoditi na duže vrijeme lučenje sebuma. Prevenstveno mislim na nos i čelo.
Proizvod je bez boje koja se ne vidi na licu , no ipak mislim da osobama tamnijeg tena ne bih odgovarao. Moja koža je nekog maslinastog tona, ali ipak sam malo svijetlija u licu od ostatka tijela.
Sexy Mama ostavlja lijep mat finish  i ne ostavlja brašnast izgled lica.  Lice nakon nanošenja je matirano, pore zaglađene, te ne se uvlaći u sitne linije i borice. Nakon nekog vremena moj nos se ipak zasjaji, ali to dosta ovisi i o tome kakvu podlogu nosim ispod njega. Makar moram priznati da i taj sjaj  izgleda pristojno i ne smeta mi previše, već kao da daje neku svježinu licu.








Bahama Mama bronzer je neutralne smeđe nijanse te ga možete koristiti za konturiranje, i kako bi svom licu dali osjećaj osunčanog tena. Srednje je pigmentiranosti, te ga je moguće nadograđivati što je dobro jer se ne morate bojati da ćete ga od prve previše nanijeti. Ovaj bronzer pristajati će i toplom i hladnom tenu te ga je moguće koristiti cijelu godinu.  Ne sadrži nikakve šljokice te je skroz mat finisha.

   





Na slijedećoj  slici možete vidjeti kao izgledaju na ruci.
Sexy Mamau sam nanijela u dva sloja kako bi se vidjela na slici, a Bahama Mama je nanesena u jednom sloju.


 

Odnedavno je theBalm došao i u Bipu u mom kvartu tako da vjerujem koko ću se sigurno počastiti još nekim proizvodom iz njihovog asprtimana.


Da li ste isprobale ove proizvode?
Kako Vam se sviđaju?
Koje proizvode od theBalma bi mi preporučili?

2 komentara:

  1. Post je super rado citam samo tako nastavi.
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/04/muke-zvane-studentski-dom/

    OdgovoriIzbriši