19. veljače 2018.

Moja trenutna jutarnja rutina # 57

Dragi moji kozmetoljubci, već dugo Vam nisam pisala o proizvodima koje koristim u svojoj jutarnjoj rutini pa ću sada to ispraviti 😊. Uglavnom koristim istu rutinu ujutro i navečer sa malom razlikom u kremi koju nanosim za većernju njegu tako da neću pisati novi post o večernjoj rutini dok se tu nešto više ne promijeni.  Neke od proizvoda sam već koristila, a neki su se pojavili i novi.









Kao i svatko od Vas dan počinjem pranjem zubi, koristim Silverex četkicu koju sam ponovno kupila nakon što sam ju imala prilike isprobati u suradnji sa Silverexom. Moja izbor je ultra fine. Više o njoj možete pročitati ovdje.






Što se tiče pasti za zube, često ih mijenjam, najčešće se u mojoj kupaonici nalazi Sensodyne jer ga suprug voli koristiti i nekako je vjeran toj pasti, ali ja volim eksperimentirati pa trenutno koristim Zendium koju sam već koristila nekoliko puta jer je nježna za moje zubne vratove koji su oštećeni malo pregrubim četkanjem. Ova pasta sadrži proteine i enzime koje usta koriste u borbi protiv bakterija te na taj način pomaže u jačanju prirodnog obrambenog mehanizma.


Za umivanje lica trenutno koristim Mixa Anti - Imperfection gel. Njega sam također koristila već više puta. Dovoljno je nježan za moju kožu lica koja je mješovita do masna pomalo dehidrirana. Ne isušuje kožu. Gel ne sadrži sapun, a obogaćen je pročišćavajućim cinkom, aktivnim sastojkom protiv nesavršenosti. Proizvod je hipoalergen i ne sadrži parabene. Gel koristim svakodnevno ujutro i navečer. Gel je pakiran u bočici od 200 ml sa pumpicom na vrhu koja olakšava njegovo doziranje. Jedna stisak pumpice mi je dovoljan za umivanje cijelog lica. Iz ove linije sam koristila i tonik za lice koji mi se također svidio i koji sam kupovala u par navrata. O toniku sam pisala u nekim od svojih ranijih postova ovdje.





U slučaju da je mom licu potrebno uklanjanje mrtvih stanica koristim Garnier Pure Activ gel koji sadrži 2% salicilne kiseline i male mikro granulice za piling lica. Ovaj piling koristim jednom do dva puta tjedno ovisno o potrebi moje kože. O samom gelu možete pročitati zaseban post ovdje .






Bez obzira na umivanje lice obavezno prebrišem i tonikom za lice. Tu sam uvela jedan novi proizvod koji sam kupila u siječnju i spomenula ga u New in postu . Radi se o Cosmel Hydro Fresh Tonicu .
Ovaj tonik je namijenjen za osjetljivu kožu lica te se može koristiti i više puta dnevno. Osobno ga koristim ujutro i navečer, a ponekad i u toku dana ako mi je potrebno osvježenje lica. Proizvod ne sadrži alkohol. Može se pronaći u pakiranju od 100 ili 200 ml. Na samom vrhu ima raspršivač što omogućava doziranje proizvoda po želji, a može se i direktno poprskati na lice da ga osvježi.
Proizvod sadrži hrvatsku prirodnu mineralnu vodu + hidrolat cvijeta naranče, aloe veru, lipu, zeleni čaj, zob, borovnicu i đumbir. Svoje dojmove o samom proizvodu ću Vam prenijeti nakon dužeg korištenja.





Nakon nanošenja tonika ispod očiju stavljam Rexlaline Derma eye conture kremu na područje ispod očiju. Dobila sam ju u rujanskom Tester boxu i još uvijek imam jednu manju količinu. Koristim ju ujutro i navečer. Potrebna je vrlo mala količina kako bi se područje ispod očiju hidratiziralo. Lagano se razmazuje i brzo upija u kožu. Već sam ju spominjala u favoritima od 2017.





Prijavom na La Roche Posay testiranje dobila sam Innovation Effaclar DUO (+) kremu .
Koristim ju svakodnevno ujutro i navečer uglavnom na mjesta sa nepravilnostima, makar ju znam nanijeti i na cijelo lice.  Za sada mogu reći da mi se čini kao nešto laganija verzija Effaclar  DUO(+) kreme. Brzo se upija u kožu i lagano se nanosi te ostavlja lijep izgled lica. Dobra je podloga za nanošenje make upa. Svakako ću ju još koristiti kako bih donijela neke konkretnije zaključke. Pakirana je u tubicu od 40 ml identičnu kao i original verzija.




U slučaju da je mom licu potrebna još dodatna njega lice nakon Effaclar DUO ( +) kreme namažem još Apivita Wine elixir kremu pogotovo u ovo hladnije razdoblje.  Samu kremu sam već spominjala ovdje pa ako Vas zanima svakako škicnite post.







Za vrijeme toplijih dana i kada želim licu pružiti malo više vlažnosti umjesto Apivitine wine elixir kreme koristim Vichy Slow Âge koju sam već spominjala ovdje .





Nakon tuširanja i kada sam sigurna da ću trebati svježinu cijeloga dana koristim Rexona dezodoran. Sviđa mi se njegov miris, i  trajnost. Jedina zamjerka mi je što moram paziti kako odijevam odjeću kako na njoj ne bi ostali bijeli tragovi.







Koje Vi proizvode koristite u jutarnjoj rutini?
Da li imamo neke zajedničke?


👄 do slijedećeg posta

❤ Vas Beauty & fashion

Broj komentara: 6:

  1. Divan post. Kupila sam Garnier Pure Active i korostila sam ga pre,ali ovaj nisam probala. Videcu da i taj probam ❤
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    Sara Pokorni

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na pohvali. Ima puno verzija Garnierovih umivalica sa pilingom pa ću svakako i ja isprobati još koju dok ovu potrošim. Dobri su mi njihovi proizvodi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožavam ovakve postove.Svi proizvodi su odlični.Zanima me Cosmelov tonik,nisam još ništa njihovo probala a baš bih htjela

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako ću pisati o njemu, meni se prvenstveno sviđa jer ne sadrži alkohol i skroz je nježan za kožu pa ga mogu koristiti više puta dnevno bez straha od isušivanja. I ja sam zapikirala još neke njihove proizvode prvo okoloočnu kremicu.

      Izbriši
  4. Dopada mi se tvoj post.
    Zapratila sam te, pa ako želiš uzvrati.
    Nova sam znacilo bi mi tvoje mišljenje, pa komentariši ako ti nije problem.
    https://mysweetworld9.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, pogledat ću tvoj blog. Iskreno i ja sam još na početku bloganja, pa ne znam baš koliko imam iskustva, ali rado ću pomoći ako mogu.

      Izbriši