5. ožujka 2018.

Cosmel FRESH HYDRO TONIC # 58

Dragi moji kozmetoljubci, danas Vam  pišem post o jednom toniku za lice.
Radi se o Cosmel Fresh hydro toniku. U slučaju da još niste upoznati sa Cosmelom to  je mala obiteljska firma osnovana 1990. Bavi se proizvodnjom visokokvalitetne organske dermokozmetike. Ova kozmetika se proizvodi od aktivnih tvari organskih i hladnih prešanih ulja, biljnih ekstrakata, čistih eteričnih ulja i eko certificiranih sastojaka bet GMO-a, petrokemikalija, umjetnih konzervansa,  parabena , umjetnih boja i mirisa.
Prednost odabira sirovina imaju one iz čistog hrvatskog podneblja. Proizvodi nisu testirani na životinjama. Kao velika ljubiteljica prirodne kozmetike, ali i životinjica svakako sam morala isprobati nešto od ovog brenda. S obzirom da sam bila pri kraju sa tonikom za lice koji sam koristila logičan izbor je pao na to da ću prvo isprobati Fresh hydro tonik.







FRESH HYDRO TONIC


RIJEČI PROIZVOĐAČA:

* osvježavajući hidratantni tonik za osjetljivu kožu lica
* hrvatska prirodna mineralna voda sa hidrolatom cvijeta naranče, aloe vera, zeleni čaj, zob,      borovnica i đumbir
* antioksidativno djelovanje, hidratizira, dubinski čisti pore
* ne sadrži alkohol


MOJE ZAPAŽANJE:

Tonik ima osvježavajući miris. ( na početku mi je bio pomalo medicinski, ali sada nakon dugog korištenja mi je skroz osvježavajući, čini mi se da prevladava đumbir i naranča).
Sam Fresh hydro tonik ne sadrži alkohol te samim time ne isušuje niti ne nadražuje kožu. Mogu ga koristiti osobe sa osjetljivom kožom lica. Koristim ga svakodnevno ujutro i navečer nakon umivanja.
Dovoljno je 3-4 pritiska pumpice sa raspršivačem na blazinicu kako bi se očistilo cijelo lice. Ponekad ga znam špricnuti i izravno na kožu u toku dana kada poželim malo osvježenja.







Nakon čišćenja lica ono ostaje osvježeno, pomalo ugodno zategnuto. Posebna prednost Fresh hydro tonika je što ne peće za oči tako da bez straha možete otkloniti i ostatke maskare koji znaju ostati od skidanja šminke ispod očiju.
Fresh Hydro tonik možete nabaviti u ambalaži od 100 ml po cijeni od 44 kn koja je zamišljena kao putno pakiranje i u ambalaži od 200 ml po cijeni od 58 kn koja je svakako isplativija.



SASTOJCI / INGREDIENTS:







Ovom prilikom moram pohvaliti i iznimno brzu dostavu paketa. Stigao mi je u rekordno brzom roku odmah drugi dan nakon narudžbe. Ne znam da li je i inače tako ili zato jer sam iz Zagreba pa je paket brzo stigao, to bi trebale potvrditi djevojke koje su naručivale iz drugih gradova.




Da li ste već isprobale ovaj tonik ili neki drugi Cosmel proizvod?
Koji su vaši dojmovi?
Da li biste željeli isprobati nešto od Cosmel asortimana?



❤ Vas Beauty & fashion









2 komentara:

  1. Nisam još ništa ali čitam samo dobre recenzije tako da ću obavezno probati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obavezno javi dojmove kada se odlučiš za kupnju i što si odabrala. Mene svakako još zanima C peeling , Eye cream, new cell mild wash gel. Ma našlo bi se još puno proizvoda koje bi voljela isprobati :)

      Izbriši