20. studenoga 2016.

Moja jutarnja rutina #2

Pozdrav djevojke, žene, majke...

Javljam Vam se sa svojom jutarnjom rutinom. Curke koje prate moju fb stranicu Beauty & fashion već su lagano upoznate sa tim , a ovdje ću malo detaljnije opisati proizvode.
Na slici se nalazi S.fresh cosmetique naturalle Apricot Cheeks peeling za lice za sve tipove kože, Avon clear skin tonik za lice, te Avon konjac spužva.





Ujutro najprije na mokro lice nanesem S.fresh Apricot Cheeks, lagano ga umasiram u lice kružnim pokretima. Peeling je na bazi koštica marelice, kokosovog i karité maslaca. Sadrži sitne i nježne čestice, tako da ga mogu koristiti i oni sa osjetljivijom kožom. Laganog i ugodnog te nježnog mirisa.
Lice nakon njega ostaje glatko i nježno, razbuđeno.





Proizvod ne sadrži  bojila i parabene te nije testiran na životinjama.

SASTOJCI:







S obzirom da želim skroz čistu kožu lica nakon peelinga koristim još Avon konjac spužvu koju sam otkrila tek prije nekih desetak dana i mogu reći samo riječi hvale. Njome čistim lice, vrat i dekolte.  Spužva je napravljena od biljke koja se uzgaja u Aziji, ima je u više vrsta za potrebe  svih tipova kože( bijela -za sve tipove kože, crna - za masnu kožu, i u boji crvene gline- za osjetljivu kožu). Avon trenutno za sada ima samo bijelu verziju koja je namijenjena svim tipovima kože. Jako sam zadovoljna jer mi je lice nakon nje mekano i glatko, nježno. Čak nemam potrebu staviti niti neku kremu. S obzirom da imam problema sa miteserima i začepljenim porama željela bi svakako isprobati i crnu spužvu namijenjenu baš za masnu kožu. Spužva inače dolazi u krutom stanju i potrebno ju je namočiti 3 - 5 min. u toploj vodi prije upotrebe. Kada se osuši ponovno postaje kruta.




Za kraj je tu još Avon clear skin blackhead clearing tonik na bazi bijele gline i 0,5% salicilne kiseline kako bi pomoglo da mi se lice ne masti previše i da regulira sebum. Ova linija sadrži i druge tonike koje ću u budućnosti sa veseljem isprobati jer mi je ovaj već na kraju. Bočicu od 100 ml sam imala oko nekih mjesec dana. S tim da ju koristim i ujutro i navečer nakon skidanja šminke. Nakon ove tre stvari lice mi je spremno za nanošenje make up ili jednostavno da uživam u njegovoj čistoći. Lice izgleda svježe i čisto.






SASTOJCI:







Nadam se da sam nekome pomogla u odabiru ponekih proizvoda.
Pišite mi koje Vi proizvode koristite, sa čim ste zadovoljni, a sa čim ne

Puse svima  do slijedećeg posta
Voli Vas vaša Beauty & fashion

UPDATE:

Nabavila sam crnu Ebelin konjac spužvicu u Dm-u, cijena je oko 24,00 kn.
Iskreno nisam primjetila nikakvu preveliku razliku između bijele i crne spužvice što se tiče čišćenja lica. Jednako su mekane za kožu, jedino mi se čini da mi je nakon crne spužvice lice malo suše i obavezno nakon korištenja moram nanijeti hidratantnu kremu, dok nakon bijele mi je lice fino glatko i sjajno. 









Da li ste Vi koristili koju od ovih spužvica, koji su Vaši dojmovi?

UPDATE:

Već nešto više od mjesec dana svakodnevno koristim Avon nutraeffects balance kremu u gelu  za dnevnu njegu. Moram priznati da sam stvarno oduševljena. Koža mi nakon nanošenja ostaje fino glatka, i matirana. Više o Avon nutraeffects balance kremi možete pročitati ovdje.








SASTOJCI:













Pozdrav do novog posta

Beauty & fashion

4 komentara:

  1. Nisam. Ali hocu. Ici cu u dm sljedeci tjedan pa se nadam da cu je naći!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je odlična ova iz Avona za sve tipove kože. Ebelin mi je li la , jedino što je super pristupačna cijena, ove original su oko 90 - 100 kn. Vjerujem da su i bolje.

      Izbriši
  2. Ja se s tim spuzvicama nisam nikako nasla, bas su mi naporne za koristenje s tim namakanjima i susenjima, posto sam uvijek u zurbi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U zadnje vrijeme ih ni ja baš ne koristim svakodnevno, ali super su mi ugodne za kožu i čini mi se da mi se stanje kože nekako popravilo od kad sam ih uvrstila u upotrebu. Foreo mi je malo preskup , ali tko zna možda i on dođe na red.

      Izbriši