16. prosinca 2016.

La Roche - Posay Effaclar duo(+) unifiant #8


Pozdrav dragi moji

U današnjem postu pisat ću Vam o La Roche - Posay Effaclar duo (+) unifiant BB kremi koju sam otkrila zahvaljujući studenskom Tester boxu. U Tester boxu se našlo još divnih stvari, ali prvo sam počela koristiti Effaclar duo i njemu sam se najviše razveselila jer sam ga baš željela isprobati, s obzirom da u zadnje vrijeme isprobavam razne BB kreme.





Proizvod mi je stigao u pakiranju od 3 ml u nijansi Light i Medium.



Moja koža nije niti previše svijetla niti tamna tako da mi nekako odgovaraju obadvije nijanse, a postoji mogućnost i da ih zajedno izmiješate pa možda tako dobijete nijansu koja Vama odgovara.
Nježnog je mirisa, mene podsjeća na neki sapun za pranje. Lagano se razmazuje, srednjeg je prikrivanja, fino ujednačuje ten.
Ne sadrži parabene i testirana je na masnu, aknama sklonu kožu.
Moram priznati da se sve više zaljubljujem u nju što ju više koristim. Uz puder u kamenu dosta dugo mi je postojana na licu bez da se zasjajim (zasjaji mi se malo nos i čelo nakon što mi je krema duže od 4 sata na licu), ali to mi se dešava i sa puderima tako da meni to nije veća zamjerka.
Svakako si želim nabaviti puno pakiranje.

SASTOJCI / INGREDIENTS:








Da li ste Vi već isprobali  La Roche - Posay effaclar duo (+) unifiant ili neke druge La Roche - posay proizvode?
Kako ste zadovoljni njima?
Imate li neku preporuku?

Hvala Vam na čitanju

Ljubim Vas puno do sljedećeg posta


Beauty & fashion 💖



2 komentara:

  1. Napokon cu ga isprobati zahvaljujuci makeupholic27 ❤ lice je u kaosu pa nesto sto i tretira i prekriva mi je hitno potrebno 😁

    OdgovoriIzbriši
  2. Nadam se da će ti se svidjeti La Roche, ne znam baš koliko prekriva, ali za njegu je odlučno. može se nadograditi malo na mjestima gdje je kritično.

    OdgovoriIzbriši