19. prosinca 2016.

Potrošeni proizvodi 12. mjesec # 9

Hi, dragi moji ...


Danas Vam pišem o potrošenim proizvodima u prosincu.
Našlo se tu svega od šamponića , kremica, pudera...
Moji favoriti su proizvodi iz Lusha. Oni koji me poznaju, znaju da sam Lusholjubac. Ne samo da mi se sviđaju njihovi ručno izrađeni proizvodi već i sama politika firme. Brinu se za okoliš ( npr. ova marama na slici je izrađena od recikliranih crnih čepova bočica), a ako doneste 5 pakiranja full- size lush kutijica dobijete na poklon svježu masku , pomažu raznim udrugama, ne testiraju proizvode na životinjama...









Moj broj jedan je Dream Cream - umirujuća krema za ruke i tijelo. Dolazi u crnoj kutijici od 240 g ( ova moja zadnja je manje pakiranje jer je došla u setu sa još nekim proizvodima) koja se može u potpunosti reciklirati.Odlična je za suhu i osjetljivu kožu, ali i za druge tipove kože. Hidratizira, ne masti i ostavlja nježan osjećaj na koži. Ja ju najviše volim koristiti ljeti nakon sunčanja, ali dobrodošla je u svako doba godine. Sviđa mi se njen miris lavande. Proizvod je veganski.

Drugi po redu je American Cream ( makar slobodno mogu reći da mi po favoritima Dream Cream i American  Cream dijele prvo mjesto)  - tekući regenerator za kosu. Dolazi u pakiranju od 100 g , 250g, 500 g.  Od ovog proizvoda kosa je jako mekana i ima predivan dugotrajan miris. Kada kupujem regeneratore u lushu odabir uvijek padne na American Cream, baš zbog toga toga što njegov miris ostaje dugo na kosi, ljudi su me čak dok sam imala dugu kosu  znali pitati kada bi prošla pokraj njih koji to parfem.

The Olive Branch - gel za tuširanje je proizvod sa kojim sam se susrela prvi puta. Također dolazi u pakiranju od 100g, 250g, 500g. Gel je namijenjen za pranje tijela i kose. Miris u samoj bočici mi se nije baš svidio jer mi je malo preintenzivan na maslinovo ulje, ali zato kada se tuširaš lijepo miriši i ostavlja fin i ugodan miris na koži. Nakon njega nije potrebno koristiti dodatne losione jer dobro njeguje i nahrani kožu.

The Greeench - dezodoran u prahu . To je prah od biljaka koje sadrže antibakterijsko djelovanje. Malo je neobičnog mirisa i nisam se baš mogla odlučiti da li mi smrdi ili miriši. Nedostatak mu je što je u prahu pa se mora prvo nanijeti na dlan, a onda na pazuh i pri tome se prosipa okolo. Sam prah je inače jako dobar, dobro upija znojenje, i ima dugotrajno djelovanje. Nalazi se u pakiranju od 75 g.


Kozmo balzam za usne sa medom i propolisom - ovaj proizvod mi se jako svidio, lagano se razmazuje na usta, njeguje ih i oporavlja. Super je pomoć kod jako suhih i ispucanih usana.
Miris propolisa mi i nije neki hit, ali nije preintenzivan te se osjeti jedino ako baš mirišite balzam pa mi ne smeta, veća mana mu je što je u maloj teglici pa se mora nanositi prstima što baš i nije uvijek super kada ste vani ili negdje jer vam ruke nisu baš čiste.

MaxFactor cream puff - u nijansi 41 medium beige . To je puder u kamenu koji se koristi nakon nanošenja tekućeg pudera, BB kreme ili korektora. Dobro se stapa sa kožom, ali bez obzira što je puder u kamenu i što bi trebao spriječiti brzo mašćenje kože to se ipak nakon nekog vremena dogodi.
Trenutno koristim Maybelline Superstay 24h puder u kamenu i puno mi se pokazao bolji što se tiče tog sjaja lica nakon nekog vremena.

Avon Anew vitale BB cream - ovu BB kremu sam već nešto spomenula na svojoj  fb stranici beauty & fashion pa neću previše duljiti

Uglavnom krema sadrži SPF 20 UVA/UVB, namijenjena je osobama 25+, malo je gušće teksture, ali se fino razmazuje. Nema neku prekrivnu moć što se tiče prištića, ali na koži koja nema nekih velikih problema lijepo ju osvježava. Meni osobno je više odgovarala sada za vrijeme hladnijih dana jer mi je koža mješovita do masna pa se nisam tako brzo zasjaila. Mislim da bi  više odgovarala za suhu ili normalnu kožu kojoj je potrebno malo svježine. Dolazi u samo jednoj nijansi, dosta je svijetla pa moja koža postaje nešto blijeđa, ali nije mo to prevelika zamjerka s obzirom da nakon BB kreme nanosim puder u kamenu i rumenilo.


Mislim da Više neću ništa potrošiti do kraja mjeseca, pa sam se malo požurila sa ovim postom jer ne znam koliko ću stići pisati sad pred ovo blagdansko vrijeme.
Mora netko peći i kolače 😊


Velika pusa svima, sretni Vam i blagoslovljeni blagdani te uspješna 2017 .


Pssss, uskoro stiže i malo iznenađenje za jednu od Vas


Voli Vas Vaša Beauty & fashion




2 komentara:

  1. Ajme, divan empties! Oduvijek tulim sto kod mene nema Lusha 😒

    OdgovoriIzbriši
  2. https://www.lush.hr/

    Možeš naručiti preko interneta što ti se sviđa, ako ga nema u tvom gradu. Ni ja ih nažalost ne kupujem koliko bi htjela jer je cijena proizvoda malo viša.

    OdgovoriIzbriši