19. lipnja 2017.

AVON COLORTREND PRIMER #27

Dragi moji kozmetoljubci,  dolaskom toplog i sunčanog vremena sve više posežemo za proizvodima koji daju mat efekt našem licu, barem mi sa mješovitom do masnom kožom.. Tako sam i ja počela ponovno koristiti jedan proizvod koji sam pomalo zaboravila, radi se o Avonovom Colortrend primeru.







Proizvod dolazi u maloj tubi od 30 ml. Otvor na vrhu tube je mali, te omogućava doziranje primera, bez da istisnemo višak proizvoda. Primer je bijele boje, ali kada se razmaže na lice skroz je proziran. Lagane je teksture i dobro se razmazuje i upija u lice. Na primeru nije naznačeno za koji je tip kože pa predpostavljam da ga mogu koristiti svi tipovi. Oni sa suhom i normalnom kožom kako bi lakše nanijeli tekući puder, a oni sa mješovito ili masnom da im omogući kontroliranje izlučivanja viška sebuma.










Ja sam ga koristila samostalno i u kombinaciji sa Avon Magix sprejom. Magix sprej sam već spominjala u ovom postu.
Isprobala sam ga sa Garnier BB kremom, Maybelline Super Stay 24 puderom u kamenu i Avon Magix sprejom i u toj kombinaciji mi se pokazala jako dobra. O Garnier BB kremi sam već pisala ovdje. Zasjajio mi se nos nakon nekog vremena provedenog na suncu, ali čelo i lice su ostali postojani.
U kombinaciji sa La Rosche Posay Toleriane teint i Avon Magix sprejom nije baš tako dobro funkcionirao, ali vjerojatno zbog toga što baš taj puder nije namijenjen mom tipu kože kao što ste mogli pročitati u postu o njemu. Sam puder mi je bio jako dobar za hladnijeg vremena od jeseni do proljeća. Kada sam koristila Colortrend primer i Toleriante teint, Avon Magix sprej i Maybelline Super Stay 24 puder u kamenu nakon nekog vremena mi se ipak uspjelo cijelo lice zasjajiti.
Isprobala sam kombinaciju Garnier BB kreme i Maybelline Super Stay 24 puderom u kamenu i čini mi se da tako još najbolje funkcionira. Našminkala sam nešto prije 17 h i tek oko 22 i 30 h skinula šminku, čak sam bila i na treningu i po ovoj vručini je sve izgledalo u najboljem redu. Naravno da nisam ostala mat, ali ovaj sjaj koji sam dobila je izgledao lijepo svježe, a ne kao da sam masna.
Ponovno sam isprobavala La Roche Posay Toleriane teint sa primerom  i Maybelline puderom u kamenu, ali ovaj put samostalno bez Magix spreja i isto mi se čini bolja kombinacija. Lice se zasjaji ali ne izgleda masno.

Super za svakodnevno nanošenje, kada ne trebamo imati neki besprijekoran mat izgled. U svakom slučaju cijena mu nije visoka, i iskoristit ću ovu tubicu do kraja. Ne znam da li ću ga ponovno kupovati, jer  mi je bolji The Balm primer koji sam spominjala ovdje, a i vjerojatno ću isprobavati i neke druge primere.


Koja je Vaša preporuka za povoljan i kvalitetan primer?
Da li ste isprobali ovaj Avon Colortrend?

👄 do slijedećeg posta
Vas Beauty & fashion


2 komentara:

  1. Imam ga. Nije mi bas nesto jer mi ne odgovara sa svim puderima.. imam normalnu kozu lica s ponekim nepravilnostima(akna i pristic na bradi), i dosad sam koristila bijeli Catrice primer.

    OdgovoriIzbriši
  2. Za te Catrice primere sam čula da su dobri, morat ću isprobati. I ja sam primjetila da mi baš ovaj nije dobro funkcionirao sa LRP Toleriante Teint, mislila sam da je možda do pudera jer nije za mješovitu do masnu kožu, makar mi je puder samostalno super funkcionirao. I meni se pojavi poneki prištić, ali primer koristim isključivo iz razloga da se baš previše ne zasjajim.

    OdgovoriIzbriši