7. ožujka 2017.

L´ORÉAL Pure Clay GLOW i EXFO MASKE # 13

Dragi moji , kozmetoljubci 😊 sigurno ste već svi puno čuli i čitali o L'Oreal Pure Clay maskama. Osobno sam čula i hvalospjeve i loše kritike na ove maske  pa sam se jako dvoumila kupiti ih ili ne. Doduše dobrih kritika je bilo više , a još uz akciju od 30% na  L'Oreal proizvode za njegu lica koja je bila u Bipi prije nekog vremena prevagnulo je da ih ipak i ja odlučim isprobati, tako da ću Vam iznijeti i svoje dojmove.







Kompletna linija se sastoji od tri maske, a temelj su joj tri gline :

KAOLIN - bijela glina poznata po svojstvima apsorpcije nečistoća i prekomjernog sebuma

MONTMORILONIT - glina bogata mineralima, poznata po djelovanju protiv nesavršenosti

RASUL - glina s visokom koncentracijom oligoelemenata, poznata po tome što pomaže u    pročišćavanju kože

PURE CLAY EXFO MASKI -  dodan je ekstrakt crvenih algi za eksofolijaciju i detoksifikaciju lica

PURE CLAY GLOW MASKA - obogaćena je ugljenom koji djeluje kao magnet za nečistoće

PURE CLAY PURIFY  MASKA -  sadrži ekstrakt eukaliptusa za matiranje i blistav ten

Maske se preporučuje nanositi 2 -3 puta tjedno u tankom sloju, držati ih na licu 5 - 10 minuta, a potom isprati mlakom vodom. Pakirane su u lijepe staklene teglice od 50 ml, ispod poklopca imaju još jedan zaštitni, a sve je još dodatno zapakirano u kartonsku kutijicu. 50 ml je dostatno za 10 nanošenja, ali meni se čini da ima i za više s obzirom da se nanosi tanko. Cijena pakiranja je oko 60 kn, a moguće ih je pronaći i na akcijama. Ja sam svoje kupila na akciji u Bipi  za nekih 40-ak kn.

Pročitaj više >>

Ja sam sebi nabavila L´OREAL PURE CLAY EXFO I GLOW masku.


PURE CLAY EXFO MASKA - crvena je maska sa malim peeling česticama. Ugodnog mirisa, meni odgovara, ali nekome osjetljivijeg nosa moglo bi stvarati problem. Nakon nanošenja lagano pecka lice. Kada se osuši nakon  5- 10 min,  možete kod umivanja napraviti i lagani peeling lica kružnim pokretima te dodatno ukloniti mrtve stanice kože. Ostavlja izrazito mekanu  i čistu kožu lica . Make up nakon ove maske lijepo sjeda na lice i odlično izgleda.






SASTOJCI / INGREDIENS:






PURE CLAY GLOW MASKA - crna maska ( kada se osuši postane siva), također ugodnog mirisa. Nakon nanošenja u procesu sušenja od 5-10 minuta lagano zateže kožu. Nakon nanošenja ostavlja izrazito mekanu kožu i fini zdrav sjaj kože. Ne isušuje kožu kao neke druge maske tog tipa ( barem moju kožu nije isušila - koža mi je mješovita do masna povremeno dehidrirana)







SASTOJCI /INGREDIENS:







Moram priznati da su me maske oduševile već nakon prvog nanošenja i žao mi je što odmah nisam nabavila i PURE CLAY PURIFY masku. Ove maske će svakako biti dio moje kolekcije i kada ih potrošim svakako planiram ponovno kupiti.




Kakva su Vaša mišljenja o ovim maskama ako ste ih isprobale?
Da li bi ih željeli isprobati?
Imate li neke svoje favorite maski?





💗 Vas Beauty & fashion














Broj komentara: 7:

  1. I ja vec dugo razmisljam o njima i nmm pojma kako se odluciti za neku od te tri. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam koji ti je tip kože? Ako ti je suha i osjetljivija crvena bi ti mogla biti preagresivna, više je za mješovitu i masnu kožu, zelenu nisam probala, ona je navodno najbolja za masnu kožu, glow masku bi preporučila mješovitoj, normalnoj, a mislim da nebi bila loša niti za suhu kožu koja nije osjetljiva.

      Izbriši
  2. Kupila sve tri i najvise me odusevila crvena a zatim zelena. Crna u koju sam poagala najvece nade mi je ispala totalno meh

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupila sam crvenu, u ovih par testiranja mi se svidjela i razmišljam o crnoj, ali mi je prirodna maska od ugljena doslovno nekako 'farbala' pore u crno pa ju je bila muka isprati. Je li tako i sa L'orealovom? I kakva bi bila onda zelena za masnu kožu? :D

      Izbriši
    2. Ja bi još zelenu htjela isprobati. Crvena me stvarno oduševila, meni se sviđa što poslije crne lice dobije taj zdravi sjaj. Zavisi nemamo svi isti tip kože i ne odgovara svima sve. Ja nisam čula baš dobre recenzije za zelenu pa ju nisam odmah kupila, ali hoću svakako

      Izbriši
    3. Anonimka :) nije mi obojala pore, tj nije se uvlačila maska u njih. Zelena mi je bolje i čistila i matirala (normalna koža s ekstra masnim dijelovima).

      Beauty & fashion čekamo onda dojmove i zelene ;)

      Izbriši
  3. Meni nije farbala pore u crno, a imam proširene po nosu i tu i tamo koju na obrazu.
    L'Oréalovu sam bez problema umila sa mlakom vodom.

    OdgovoriIzbriši