13. studenoga 2018.

Posjet Lushu i tretman ruku # 81

Dragi moji kozmetoljubci , oni koji me prate znate  da sam krajem rujna prisustvovala Lush eventu pod nazivom Lush Christmas & Halloween Launch party u Arena centru.
Osim što smo dobili na poklon pjenušavu kupku ( meni se najviše svidio Naughty Elf ) i žele za tuširanje Santa´s Belly, Lush nas je razveselio i tretmanom po izboru za lice ili ruke.
Kako bih iskoristila tretman dogovorila sam se da posjetim meni najdražu prodavaonicu Lush proizvoda u Petrinjskoj 4, Zagreb.







Jednostavno obožavam šarenilo Lush proizvoda koji me podsjećaju na raznovrsne slatkiše, kolače pa čak i sireve tako da niti ovoga puta nisam mogla odoljeti da ih malo poslikam i pokažem Vam.
Što mogu kada su toliko fotogenični.

Pročitaj više >>






Osim bombi za kupanje u kadi odnedavno Lush ima i bombe koje možete koristiti za vrijeme tuširanja i tako sami sebi napraviti upravo onakvo raspoloženje kakvo Vam je potrebno.
Radi se o Lush Moods tuširalicama. Napravite sami kod svoje kuće svoj spa tretman ne nužno više u kadi 😊.






U Lush prodavaonici možete personaliziranim načinom otkriti i najbolji parfem za sebe. 
Kroz ugodnu pričo o najomiljenijim mirisima iz naše okoline i na što nas oni podsjećaju Lush djelatnica će Vam ponuditi tri parfema koja bi Vam najbolje mogli odgovarati, a onda Vi na osnovu mirisa i dojma koji Vam ostave izaberete onaj koji bi mogli zamisliti na sebi i da ga nosite svakodnevno.
Moj odabir je pao na What would Love do ?


TRETMAN RUKU



Nakon ponovnog predstavljanja Lush asortimana krenimo na tretman ruku i kako je to izgledalo.
Kod Lush tretmana je super što možete povesti i pratnju te tako uz društvo i ugodno čavrljanje prepustite se užitku tretmana i masažica.
Djelatnici su nam pripremili stolice kako bi se raskomotile te proizvode sa kojima će raditi tretman ruku.

Proizvodi koji su korišteni za tretman ruku:


VRUĆA MASKA ZA RUKE - GOLDEN HANDSHAKE

KREMA ZA RUKE - HELPING HANDS 

MASLAC ZA ZANOKTICE - LEMONY FLUTTER








Tretman je započeo pilingom za ruke Salted Coconut kako bi se otklonile mrtve stanice te omogućilo bolje djelovanje ostalih proizvoda koji su došli nakon njega. 







Već sam osjećaj nakon pilinga su mekane i glatke ruke da čak pomislite kako Vam ništa više nije potrebno. 
Nastavili smo sa vrućom maskom za ruke Golden Handshake .
Golden Handshake dolazi u krutom stanju te ga je prije upotrebe potrebno otopiti u vrućoj vodi. Možete ga staviti u posudu gdje vam stanu obadvije ruke te tako držati nekih 15 min. kako bi se Vaše ruke lijepo nahranile i omekšale ili rastopiti manju količinu i nanijeti na ruke. Golden Handsake je toliko bogat da nije potrebna velika količina kako bi uspjela prekriti cijele Vaše dlanove tako da ovo jedno kruto pakiranje možete rasporediti i na nekoliko puta.








Nakon što nam se koža ruku lijepo nahranila kako bi njega bila potpuna najeli smo i Halping Hands kremu za ruke kako bi koža naših ruku bila zaštićena od suhoće koju joj izazivaju vanjski utjecaji : voda, hladnoća, suhi zrak ...

U cijelom tretmanu nismo zaboravili niti naše nokte i kožicu oko njih te smo cijeli tretman zaokružili 
Lemony Flutter kremom za zanoktice i omekšavanje krute kože.



Rezultat tretmana


Ruke su ostale nježne, mekane i njegovane. Totalno opuštanje uma i odvajanje vremena samo baš za nas. Edukacija o proizvodima te divne i inspirativne priče koje su povezane za svaki od njih.




Da li ste već posjetili Lush prodavaonicu i prisustvovali nekom od tretmana koji nude?
Kakava su Vaša iskustva?







👄 do novog posta
❤ Vas Beauty & fashion


















Nema komentara:

Objavi komentar