9. listopada 2018.

OLIVAL - ricinusovo ulje za brži rast kose,trepavica i obrva # 78

Dragi moji kozmetoljubci, danas Vam pišem post o Olival ricinusovom ulju. Ricinusovo ulje je prvi proizvod koji sam isprobala od brenda Olival. Vidjela sam da ga mnoge blogerice koriste ovaj brend pa sam i ja odlučila isprobati nešto od njih. Naravno s obzirom da imam kratke i ne istaknute trepavice moj odabir je pao na ricinusovo ulje. Inače imam spuštene kapke i sitnije oči tako da obavezno moram staviti maskaru ako ih želim uljepšati.
Nisam baš sklona stavljanju ekstenzija jer mislim da nisam dovoljno disciplinirana da idem svakih mjesec do mjesec i pol na nadopunu. Makar moram priznati da sve više razmišljam o isprobavanju lash lifta ( to je uvijanje i njega trepavica sa arganovim uljem, keratinom..., a sam tretman bi trebao biti postojan 6-8 tjedana). U slučaju da netko ima iskustva sa lash liftom slobodno ostavite svoje dojmove u komentaru.







Pročitaj više >>


Olival ricinusovo ulje pakirano je u bočici  od 60 ml sa pumpicom na vrhu , a uz bočicu dobijete i silikonsku četkicu kojom možete nanositi ulje. Moram priznati da je meni osobno bilo praktičnije nanositi ga prstom pa tek onda pročešljati četkicom kako bih ga ravnomjerno nanijela na trepavice i obrve.  







Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim uljima. Samo za vanjsku upotrebu.










Olival ricinusovo ulje je gusto, prozirno i meni izgleda silikonasto.







Moram priznati da nisam imala nikakva prevelika očekivanja od upotrebe ricinusovog ulja.
Slučajno sam pročitala članak na blogu My off days Kako ubrzati rast trepavica kako su joj pomoću ricinusovog ulja trepavice postale gušće i duže te sam se i sama odlučila isprobati.
Kod drage Ane na blogu također sam vidjela da se ulje mora nanositi svakodnevno barem 100 dana kako bi se vidjeli rezultati. Kao što sam već na početku napisala nisam baš ustrajna i previše disciplinirana po tom pitanju, ali sam se potrudila jedno dva do tri tjedna nanositi ga svaku večer na trepavice i obrve prije spavanja. Već nakon mjesec dana primijetila sam da su mi obrve postale tamnije. Kod trepavica sam pomak primijetila prvi puta kada sam nanijela maskaru također nakon  nekih mjesec dana. Kako je bilo ljeto (6 mjesec) kada sam u dm -u kupila Olival ricinusovo ulje nisam se nešto previše šminkala. Trepavice su mi već nakon prvog sloja maskare izgledale duže.
Priznajem da nakon ta dva do tri tjedna uzastopnog korištenja više nisam bila toliko uporna te se zna dogoditi da preskočim koju noć i odem na spavanje bez nanošenja ricinusovog ulja.
Međutim već sam i ovako jako zadovoljna rezultatima.







1. SLIKA prije početka korištenja OLIVAL  ricinusovog ulja

2. SLIKA nakon 3 mj. korištenja OLIVAL ricinusovog ulja ( sa tim da ga nisam 3 mj. koristila baš svaku večer)

* slike su slikane sa dva različita mobitela pa nisu iste kvalitete
   ( 1. je slikana Samsung Galaxy GrandNeoplus, a 2. Huawei Y6)


Što se mene tiče ako se mučite sa malim i rijetkim trepavicama ili obrvama imate moje preporuke za ricinusovo ulje.


Da li ste već isprobali neki Olival proizvod i kako Vam se svidio?
Da li ste koristili ricinusovo ulje kako bi poboljšali rast trepavica, obrva , kose?



👄 do slijedećeg posta
❤ Vas Beauty & fashion



























2 komentara: