15. prosinca 2018.

Ziaja Acai berry tonik sa hijaluronskom kiselinom i micelarni piling gel za čišćenje lice # 85

Dragi moji kozmetoljubci, dansa ću Vam pisati o Ziaja Acai berry toniku sa hijaluronskom kiselinom i micelarnom piling gelu za čišćenje lica. Ove proizvode kupila sam u dm -u kada je bila akcija 1+1 gratis i to je bila idealna prilika da po prvi puta isprobam nešto od brenda Ziaja.

Ziaja Acai berry linija pogodna je za  umornu kožu, kojoj nedostaje svježine te kožu sa pojavom prvih bora. Linija sa antioksidansima   protiv " tech neck"  učinka, posljedica koja je uzrokovana naginjanjem glave nad mobilnim uređajima i kompjuterima.

Ova linija sadrži:

* Acai berry  kremu za lice i vrat protiv " tech neck" učinka,
* Acai berry serum za lice i vrat protiv " tech neck" učinka,
* Acai berry maska protiv "tech neck" učinka,
* Acai berry satenski mousse za tijelo protiv " tech neck" učinka

Za korekciju prvih bora Acai berry linija sadrži :

* Zaštitna i umirujuća dnevna krema za korekciju prvih bora
* Acai berry tonik  za lice sa hijaluronskom kiselinom
* Acai berry micelarni piling gel za čišćenje lica
* Acai berry hidratizirajući gel za tuširanje sa balzamom

Glavni sastojci linije su:

Acai bobice - neutraliziraju štetno djelovanje slobodnih radikala te štite kožu, posebno onu koja je izložena zagađenom zraku, klimi, prašini i intenzivnom suncu

Hesperidin metil kalkon - ima anti -upalna i anti - alergijaska svojstva, poboljšava mikrocirkulaciju krvi, jača i štiti stijenke krvnih žila, smanjuje natečenost podočnjaka te poboljšava izgled kože.

Beta glukan - polisaharid iz zobenih žitarica, regenerira kožu, a poznat je i po svojim ljekovitim i umirujućim svojstvima.

Ostali aktivni sastojci:

Hijaluronska kiselina, Vitamin B5, Canola ulje, Vitamin E, Shea maslac, Cinka coceth sulfat














Pročitaj više >>


ZIAJA ACAI BERRY MICELARNI PILING GEL ZA ČIŠĆENJE LICA


Gel dolazi u plastičnoj bočici od 200 ml sa malim otvorom na vrhu što omogućava lagano doziranje i korištenje.










RIJEČI PROIZVOĐAČA:

Ziaja Acai berry micelarni piling gel za čišćenje lica za korekciju prvih bora, nježno čisti kožu, uklanjajući mrtve stanice epiderme. Kožu ostavlja glatkom i hidratiziranom, a preporuča se njegova svakodnevna upotreba zbog izrazito blagih biotazgradivih čestica celuloze. Smanjuje prošireni izgled pora i  normalizira izgled kože.

MOJA ZAPAŽANJA:


Prije svega moram napomenuti kako Acai berry micelarni  piling gel ima predivan miris. Proziran je te sadrži sitne roze čestice koje su blage za kožu.






 Acai berry micelarni piling gel znam koristiti navečer nakon što ukonim šminku sa lica kako bi još dodatno očistila kožu lica ili kada primjetim da mi je potreban piling. Iako proizvođač kaže da se može koristiti svakodnevno, osobno ga koristim  kada osjetim da je mojoj koži potrebno dodatno čišćenje. Gel nanosim na vlažno lice i umivam se kružnim pokretima. Nakon umivanja koža nije suha niti zategnuta, već lijepo osvježena.

Kako bi moja njega lica bila potpuna nakon umivanja lice pošpricam Acai berry tonikom za lice koji sadrži hijaluronsku kiselinu.









ZIAJA ACAI BERRY TONIK SA HIJALURONSKOM KISELINOM

Acai berry tonik dolazi u pakiranju od 200 ml, sa raspršivačem na vrhu koji olakšava njegovu primjenu. Moram priznati kada mi tonik ima ovako dobar raspršivać uopće ne koristim blazinicu, već samo pošpricam lice i vrat i pričekam da se upije u kožu. Dovoljno je svega jedan do dva šprica kako bi cijelo lice bilo tonizirano. Naravno tonik možete nanositi i klasično sa blazinicom, ako Vam je takav način draži.





RIJEČI PROIZVOĐAČA:

Ziaja Acai berry tonik za lice sa hijaluronskom kiselinom za korekciju prvih bora pridonosi smanjenju njihove  vidljivosti na koži. Tonik bogat acai berry bobicama i vitaminom C učinkovito hidratizira i tonira epidermu kože. Tonik se može koristiti i tokom dana kao maglica za lice, pružajući osjećaj svježine i ostavljajući ugodan miris na koži.

MOJA ZAPAŽANJA:

Acai berry tonik osvježava kožu lica. Koristim ga ujutro i navećer prije nanošenja kreme za lice, a nakon umivanja.  Acai berry tonik kao i micelarni piling gel za umivanje ima predivan miris. Koži lica daje svježinu i lagani sjaj kože. Prije nego se skroz upije u kožu lica lagano je ljepljikav, ali ništa štrašno što bi me odbilo od samog proizvoda.

Što se mene osobno tiče ova dva proizvoda svakako imaju preporuku od mene.
Osim što im je cijena vrlo pristupačna oko 40 kn, sviđa mi se osjećaj koji ostavljaju na mojoj koži.
Više o svim  Ziaja proizvodima možete pročitati ovdje


Da li ste isprobali koji Ziaja proizvod?
Imate neke preporuke?



👄 do slijedećeg  posta
💓 Vas Beauty & fashion





Nema komentara:

Objavi komentar