10. veljače 2017.

Tjedan ljepote 06.02.-12.02.2017 # 8

Dragi moji danas sam Vam odlučila nešto reći o " Tjednu ljepote". Ove godine udruženje kozmetičara Republike Hrvatske održava po četvrti put " Tjedan ljepote" koji se održava od 06.02.-12.02.2017. u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružiti što većem broju građana da posjete kozmetičke salone. Cijeli projekt je i humanitarnog karaktera pa će se 10% od kotizacije salona ove godine donirati Udruzi Debra koja brine o oboljelima od bulozne epidermolize  zbog koje djeca imaju krhku kožu poput leptirovih krila -zato ih još nazivamo djeca leptiri. Sudjelovat će saloni sa područja cijele Hrvatske te u navedenom razdoblju pružati određene kozmetičke usluge po fiksnoj cijeni od 100 kn.







* slika preuzeta sa interneta

Tako sam se ja odlučila posjetiti kozmetički salon Megalook i razmaziti se tretmanom detoksifikacije tijela i radio frekvencije lica.










* slika preuzeta sa interneta



DETOKSIFIKACIJA TIJELA - je tretman koji pomaže tijelu izbaciti toksine koje nažalost svakoga dana unosimo u svoj organizam, što hranom, pićem te ostalim štetnim utjecajima iz okoline. Tako da je svakako preporučljivo s vremena na vrijeme napraviti detoksifikaciju.
Sam tretman se sastoji od mazanja tijela morskim algama , morskom solju i eteričnim uljima te umatanja u toplu deku. Tako umotano tijelo bi bilo dobro imati barem oko 40 min. ili koliko klijent može najduže izdržati toplinu, kako bi se pokrenuo proces znojenja te da izlučimo što više štetnih tvari iz organizma. Za vrijeme tretmana poželjno je popiti čašu vode ili čaja ( ja sam pila zeleni čaj). Nakon 40-ak minuta tijelo se postepeno odmotava, prvo ruke, trbuh, noge. Istuširate se i za sam kraj namažu Vas uljem od bršljana i preslice koje također potiče cirkulaciju kako bi tretman bio potpun.







RADIO FREKVENCIJA  LICA - je tretman koji potiče obnovu kalogena. Redio frekvencija svojim  djelovanjem prodire skroz do 3,5 mm ispod dubine kože i tako potiče njezin rad.
Redoslijed tretmana : - lagana masaža lica
                                   - peeling
                                   - glicerol koji zadržava vlagu i dobar je vodič za radio frekvenciju
                                   - aparat za radio frekvenciju- koji daje ugodan , topao osjećaj na koži
Cijeli postupak se vrši laganim kružnim pokretima aparata na licu.
                                  - masaža lica kremom sa vitaminima i matičnim stanicama
Prvi rezultat je zategnuta koža i manja vidljivost bora, a još bolji rezultati su vidljivi nakon par dana.









Trenutno Megalook povodom Valentinova i svog 14. -og rođendana održava nagradnu igru pa škicnite njihovu Facebook stranicu



Da li ste Vi iskoristili pogodnosti " Tjedna ljepote"'
Kako Vam se čini ideja o održavanju ovakvog projekta?
Da li Vam se sviđaju postovi ovog tipa?


Pozdrav i 👄 svima da do slijedećeg posta
Voli Vas Beauty & Fashion








Nema komentara:

Objavi komentar