23. siječnja 2018.

APIVITA Express beauty maske za lice #54

Dragi moji kozmetoljubci, danas Vam tipkam post o dvije odlične maske koje sam isprobala.
Radi se o Apivita express beauty maskama za lice . Točnije o express beauty piling kremi sa maslinom  i express beauty masci sa grožđem protiv bora i za učvršćivanje.
Već sam imala prilike isprobati express beauty masku od roze gline za čišćenje lica i masku od aloe vere za hidrataciju. U slučaju da vas zanimaju te maske nešto o njima možete pročitati u postu o Apivita eventu te u potrošenim proizvodima ovdje ( roza glina) i ovdje ( aloe vera).



No krenimo na pisanje o ovim maskama koje su glavni akteri ovog posta.


Pročitaj više >>





Prvo ću krenuti sa EXPRESS BEAUTY INTENZIVNA PILING KREMA SA MASLINAMA



Ova intenzivna piling krema dolazi u dvije spojene vrećice 2 x 8 ml po cijeni od 39,90 kn ili u pakiranju od 50 ml po cijeni od 119,00 kn.

RIJEČI PROIZVOĐAČA:

Ova bogata krema duboko čisti i pomaže u otklanjanju mrtvih stanica kože, jer sadrži fino mljevene sjemenke maslina. visok udio sjemenki grožđa, maslinovog i ulja marelice čini kožu mekanom i obnovljenom.
Maska se preporuča za normalnu, masnu i mješovitu kožu.

UPOTREBA: 

Nježno umasirati u vlažnu kožu, izbjegavajući područje oko očiju. Dobro isprati vodom.
Koristi se 1-2 x tjedno ovisno o potrebama Vaše kože.
Detaljnije o pilingu možete pročitati na  Delmerion službenoj stranici ovdje

MOJA ZAPAŽANJA: 

Po uputama proizvođača nanijela sam ovu kremu na vlažno lice i počela ga masirati. Krema je bijele boje i gusto se razmazuje po licu. Mikro čestice mljevene masline se gotovo niti ne vide golim okom, ali dovoljno čvrsto rade piling lica. Miris je blag i biljni. Nakon umivanja lagano hladi kožu.
Koža nakon ovog pilinga je izrazito mekana, glatka i čista.

EXPRESS BEAUTY MASKA SA GROŽĐEM 




Ova maska također dolazi u dvije spojene vrećice 2 x 8 ml po cijeni od 39,90 kn, ali i u pakiranju od 50 ml po cijeni od 119,00 kn.

RIJEČI PROIZVOĐAČA:

Maska sadržava grožđe i kombinaciju A i E vitamina koji pomažu u smanjenju pojave prvih bora i izražajnih linija te istovremeno revitaliziraju i koži pružaju mekoću.
Prirodna maslinova i suncokretova ulja svojim hidratizirajućim svojstvima pospješuju elastičnost i čvrstoću kože.

UPOTREBA: 

Nanijeti ravnomjerno u bogatom sloju na čistu kožu lica i izbjegavati područje oko očiju. Ostaviti da djeluje 10 minuta i isprati sa lica.
Koristiti 1- 2 x tjedno ili po potrebi.
Detaljnije o ovoj masci možete pročitati ovdje .

MOJA ZAPAŽANJA:

Maska me izgledom podsjeća na neku hidratantnu kremu. Sadrži male crvene čestice grožđa. Nakon što ju nanesete na lice hladi ga. Lagano se upija u kožu i suši se u tanki prozirni film. Na taj način blago zateže kožu. Nakon umivanja u prvi tren mi je koža bila matirana, i nekako suha na dodir. No već nakon nekoliko trenutaka poprima izrazitu mekoću i glatkoću.




U slučaju da su Vam se maske svidjele do 31.01.2018. ih možete pronaći u Apivita trgovini ili u web shopu na akciji 1 + 1 gratis.


Da li ste već isprobale neku Apivita express masku?
Kako Vam se sviđaju ovaj piling i maska?


Pozdrav do slijedećeg posta

Voli Vas Beauty i fashion





2 komentara:

  1. nisam ih probala.. ali nikad se ne zna ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da nećeš požaliti ako se odlučiš isprobati neku, zbilja imaju raznih vrsta za razne potrebe kože. Meni je super jer su bez parabena, silikona i što su sa velikim postotkom prirodnih sastojaka.

      Izbriši