23. veljače 2021.

Moja Oaza - Med za čišćenje lica #107

Dragi moji kozmetoljubci danas vam pošem recenziju za jednu umivalicu.
Radi se o Moja Oaza Medu za čišćenje lica. 

Inače Moja Oaza je hrvatski brend koji proizvodi prirodnu i cruelty - free preparativnu kozmetiku te ambalažu izrađuje od recikliranjem plastike iz mora i oceana .


Proizvod sam dobila u Beautybox i njemu sam se nekako najviše razveselila jer baš volim umivalice bile one u gelu ili pjeni.








MED ZA ČIŠĆENJE LICA


Med za čišćenje lica dolazi u ambalaži od 150 ml sa izvrsnom pumpicom na vrhu koja omogučuje precizno doziranje. Dovoljan je svega jedan potisak pumpice za umivanje cijelog lica i vrata.






Med za čišćenje lica izrazito je nježan te će odgovarati i najosjetljivijoj koži lica. Umivanjem ovim medom svoje lice nečete niti najmanje isušiti, već će vam ono nakon umivanja biti mekano i glatko na dodir. 
Umivalica osim organskog meda sadrži i livadske biljke sa antiseptičkim svojstvima te je dobar odabir i za osobe sa problematičnom kožom lica. 






Med za čišćenje lica  guste teksture te  miriši  kao med, ali jako zanimljivo je što se u dodiru sa vodom pretvara u nježnu mliječnu emulziju.
Osobno moja koža je mješovita do masna i nakon umivanja ovim gelom imala sam osjećaj nahranjenosti.







Moja Oaza proizvode možete pronaći na web stranici te u ljekarnama.

Da li ste već isprobali neki Moja Oaza proizvod?




















👄 do slijedećeg posta

💓 Vas Beauty & fashion






























2 komentara:

  1. Zvuči mi kao super proizvod posebice za osobe sa suhom kožom lica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Osobno imam mješovitu do masnu kožu i proizvod mi je super odgovarao, slažem se sa tobom da bi i za suhu kožu bio jako dobar izbor prvenstveno jer je zbilja nježan i ne isušuje.

      Izbriši